Duuk op het water

Er is weinig zo mooi als varen. Hier deel ik met liefde mijn zeilavonturen. Sinds ik 10 jaar geleden begon met zeilen heb ik een boel mogen meemaken. Van zeilen op oer-Nederlandse sk├╗tsjes tot zeezeilen naar het prachtige Gran Canaria. Ik vaar op de Middelandse zee als schipper en flotielje-leider en geef les in Nederland bij Amorgos.

Dit is een blik in een van mijn recente zeilavonturen, de eerste week van een tweeweekse tocht langs de Engelse kust naar Frankrijk. Maar daarover kan je vinden in mijn eerste scheepsjournaal, op avontuur naar Engeland!

Vaak vaar ik al snel vele dagen op het water, daarom ben ik begonnen langere tochten bij te houden. Om zo wat statistieken te kunnen zien over mijn vaartochten, maar ook als voorbereiding op een latere mogelijke RYA-certificering.

TotaalAls schipperOp stromend water
Zeemijlen3475 2294 1825
Dagen15789
Een samenvatting van mijn mijlenregistratie tot nu toe. Dit is zonder de dagen dat ik les geef.

Verder ben ik op het moment op zoek naar een zeiljacht om mijn avonturen verder te ondernemen. Welke boot gaat mij verder helpen, het ontdekken van Scandinavi├ź en wie weet nog wel verder.

Posts over mijn zeilavonturen: